Posted in Berita

Jemputan ke Konvensyen AKRAB Kebangsaan Kali Ke 7 Tahun 2016

Sukacita dimaklumkan, Majlis AKRAB Kebangsaan (MAK) dengan kerjasama Bahagian Pengurusan Psikologi, Jabatan Perkhidmatan Awam dan  Kementerian Dalam Negeri (KDN)  akan menganjurkan Konvenyen AKRAB Kebangsaan Kali Ke-7 Tahun 2016  seperti butiran berikut :

           Tarikh            : 12 – 13 Mei 2016 (Khamis – Jumaat)

            Masa              : 8.00 pagi – 5.00 petang

            Tempat          : Auditorium D8, Kompleks D, Putrajaya

            Pakaian         : Batik / Pakaian pejabat (Khamis)

                                        Pakaian Pejabat / Baju Korporat AKRAB (Jumaat)

Konvensyen tahunan ini juga turut di serikan lagi dengan Majlis Pentauliahan dan Penyampaian Anugerah Dwi Tahunan AKRAB oleh YAB Dato’ Seri Dr. Ahmad Zahid bin Hamidi, Timbalan Perdana Menteri Malaysia merangkap Menteri Dalam Negeri. MAK sangat berbesar hati menjemput ahli-ahli AKRAB dan pegawai yang berminat dari Kementerian / Jabatan / Agensi  Tuan / Puan untuk menyertai Konvensyen ini. Kuota peserta dan borang penyertaan  sila rujuk dengan Penyelaras AKRAB di Kementerian masing-masing. Surat Jemputan rasmi akan diedarkan dalam masa terdekat.

Untuk makluman, setiap peserta dikenakan yuran penyertaan sebanyak RM50.00 seorang (Ringgit Malaysia : Lima Puluh sahaja). Bayaran ini meliputi penyediaan makan dan minum serta bahan-bahan/dokumentasi yang akan diberikan kepada peserta. Bagaimanapun  segala perbelanjaan lain adalah di bawah tanggungan kementerian, jabatan atau agensi masing-masing.

Borang pengesahan kehadiran perlu di kembalikan kepada Urus Setia Konvensyen  sebelum atau pada 18 April 2016 (Isnin). Borang pendaftaran yang telah siap diisi hendaklah dihantar bersama-sama yuran penyertaan. Yuran boleh dibayar dalam bentuk “Pesanan Tempatan” ,Cek , bank in atau online transfer  di atas nama “Majlis AKRAB Kebangsaan” No. Akaun : 8602310836 – CIMB Islamic.

Sebarang pertanyaan berkaitan konvensyen ini, sila hubungi :

Encik Mohd Afendi bin Ya @ Zakaria (03/88713420 / 019-9112878) atau

Encik  Gopal  A/L Akambaram (03-88855218 / 012-2880733)

Author:

Blog Rasmi Majlis AKRAB Kebangsaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s